Om oss

Midtbyen Fysioterapi og Kiropraktikk

Midtbyen Fysioterapi ble dannet i 2015 og består av fysioterapeutene Eirik Rakstang Rundberg og Silje Aarnes Aubert samt Kiropraktor Morten Lillemork Råke. Vi har lokaler både i Midtbyen i Kristiansund og på Averøya.

På Midtbyen Fysioterapi behandler vi muskel og skjelettlidelser gjennom evidensbaserte behandlingsmetoder og den nyeste anvendbare smertevitenskapen.

Etter at vår kiropraktor startet hos oss er vi den første tverrfaglige klinikken med autorisert helsepersonell i Kristiansund. Vårt fokus er dermed at du som pasient skal motta den best tilpassede formen for behandling om det så være hos kiropraktor, fysioterapeut eller begge.

Vi legger vekt på samarbeid, mestring og tilegning av kunnskap om muskel og skjelettlidelser og hva som påvirker de. Målet vårt er at du skal kunne ta tilbake hverdagen din.

Midtbyens ansatte

Behandlerne

Eirik Rakstang Rundberg

Eirik Rakstang Rundberg

Fysioterapeut

Eirik er utdannet fysioterapeut med en minor i sportsfysioterapi og mobilisering ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland. I tillegg har han en mastergrad i fysioterapi fra OsloMet med fordypning i muskel- og skjelettlidelser.

Han har tatt alle basiskurs innen Ortopedisk Medisin Ad Cyriax og alle kurs innen smertebehandling med nåler i regi av Norges Fysioterapiforbund.

I klinikken behandler han alt av muskel og skjelettlidelser, men ser ofte pasienter med langvarig smerteproblematikk og pasienter som skal rehabiliteres etter operasjon eller skade.

Morten Lillemork Råke

Morten Lillemork Råke

Kiropraktor

Morten er utdannet kiropraktor ved University of South Wales, Wales UK. Han har gått 1 år i Oslo på medisin grunnfag før han fortsatte 4 år på masterutdannelsen i kiropraktikk ved universitetet i Wales.

Turnustjenesten tok han sammen med gode veiledere hos Klinikk for Alle Trondheim, og jobbet der inntil han flyttet tilbake til Kristiansund.

Morten kommer fra en idrettsbakgrunn, med flere år i Kristiansund Ballklubb og Averøykameratene bak seg. Dette har han tatt med seg inn i kiropraktikken, og har en spesiell interesse for idrettskader og kiropraktikk. Han er også medlem i KIRO (Kiropraktorenes idrettsorganisasjon). Ellers har han jobbet mye med svimmelhet / krystallsyke og pasienter med hodepine i Trondheim, men behandler selvsagt det meste av plager i rygg og nakke.

Silje Aarnes Aubert

Silje Aarnes Aubert

Fysioterapeut

Silje er utdannet fysioterapeut med en minor i sportsfysioterapi og mobilisering ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland. I tillegg har hun en mastergrad i fysioterapi fra OsloMet med fordypning i muskel- og skjelettlidelser.

Hun har også tatt alle basiskursene i Ortopedisk Medisin Ad Cyriax som innebærer systematisk testing av muskel- og skjelettsystemet og manuelle teknikker. I tillegg har hun tatt alle basiskursene i smertebehandling med nåler gjennom Norges Fysioterapiforbund.

Silje har bred erfaring med både rehabilitering og frisktrening av alt fra barn til eldre personer."