Personvern

Behandling av personopplysninger

På denne nettsiden innhentes personopplysninger gjennom bestillingsskjemaet vårt. Her taster du som bruker frivillig inn informasjon som navn, telefonnummer, e-post osv. Sensitive personopplysninger skal ikke deles i bestillingsskjemaet.

Data fra bestillingsskjemaet sendes som en mail til de bestillingen gjelder.

Mailene med brukerenes opplysninger oppbevares så kort som mulig, og slettes når informasjonen som de inneholder ikke er viktige for våre daglige gjøremål, eksempelvis når en bestilt time er gjennomført.

Som et alternativ til bestillingsskjemaet kan bestillinger også gjøres ved å kontakte den enkelte behandler gjennom mail eller telefon.

Informasjonskapsler (Cookies)

Midtbyen Fysioterapi og Kiropraktikk benytter ikke direkte informasjonskapsler, men vi benytter oss av tredjepartsleverandør med følgende informasjonskapsler:

Cloudflare

Vi benytter innholdslevering fra Cloudflare for å blant annet øke sikkerheten på nettsiden vår, og denne informasjonskapslen skal motvirke at ondsinnede inntrengere kommer seg inn på nettsiden. Det lagres ikke noe informasjon som gjør at brukere av nettsiden kan identifiseres.

Les mer om informasjonskapseler fra Cloudflare